Presentatie
Belangrijke info
Zoek
Welkom bij Scenic Tours - Dinant (BelgiŽ - Europa)U heeft uw eigen project voor een excursie of een reis, van ťťn of meerdere dagen, in BelgiŽ of in Europa? Neem dan met ons contact op ! Wij staan ter beschikking voor alle vervoer per autocar, dat u nu een prive-groep, vereniging of onderneming bent.

Zelfs al kan de zon soms gierig zijn, BelgiŽ loopt over van mooie plekjes, aangename tochten, adembenemende landschappen, een erfdeel van opmerkelijke stenen en geschiedenis, oude gebouwen met geuren van weleer en een beroemde gastronomie.

Zoveel andere plaatsen, weinig of niet gekend, lonen ruimeschoots de omweg. Laat ons u bij de hand nemen en u leiden naar deze originele plaatsen, buiten de zo dikwijls begaande wegen.

Het is met opzet dat wij ons beperken tot groepen van 16 personen maximum (15 personen plus begeleider/gids/hostesse). Wij zijn er immers van overtuigd dat deze beperkte capaciteit enkel kan bijdragen tot de kwaliteit en convivialiteit van de reis. Dat laat ons eveneens toe om u een meer persoonlijke dienst aan te bieden.

Scenic Tours heet u van harte welkom aan boord!


Ontsnap !
Wij hebben zoveel te delen.

Scenic Tours sprl

Chaussťe Romaine, 10
B-5500 Dinant
BelgiŽ

tel: +32-(0)82-21 96 37
GSM: +32-(0)475-24 26 50
email: info@scenic-tours.be
^ Boven ^